Rólunk

Kedves Látogatónk és Kedves Vendégünk!

Megnyitottuk exkluzív szalonunkat Tiszafüred belvárosában, a városi nyüzsgés, megszokott funkciók kellős közepén, szigetszerűen a

Harmónia-sziget Szépség • Wellness • Fitness • Egészség Központot.

“… Ugyanis a harmónia széppé tesz.” (Vavyan Fable)

Egy olyan helyet ahol a hétköznapi rohanás és a gondok nem léteznek, ahol felfrissülhet, megszépülhet, relaxálhat, lebarnulhat, egészséges sófülkében ülhet, sportolhat, karcsúsodhat. Célunk, hogy minden hozzánk betérő vendég testileg, szellemileg megújult erővel lépjen ki ajtónkon, és jöjjön el hozzánk ismét. Továbbá, hogy elérhető áron, elérhető helyen, több összekapcsolható szolgáltatást egy helyre koncentráljunk, ugyanakkor minden helyiség (funkció) meghitt és barátságos legyen. Egyik szolgáltatásunk kiegészíti a másikat. pl. szaunázott, szoláriumozott, és kissé csapzott lett a haja, megszáríttathatja és rendbe tetetheti frizuráját, vagy kondizott, elfáradt, ellazulhat szaunánkban, vagy masszőrünknél, vagy beülhet az infra  és finn szaunánkba stb.

Hosszú nyitva tartási időnkkel is azt szolgáljuk, hogy hozzánk bármikor betérhessen, ha későn végez munkahelyén, vagy csak hétvégén ér rá magával foglalkozni (amire mindenkinek szüksége van), hozzánk be tudjon térni este és hétvégén is! Hölgyeket és urakat egyaránt szeretettel várunk minden részlegünkbe!

Sokszínű szolgáltatásaink a következők:

  • Szépészet: fodrászat, kozmetika, KiwiSun szolárium (álló és fekvő), kavitációs zsírbontó kezelés
  • Wellness: masszázs, szauna (finn és infra), és JACUZZI
  • Fitnesz-egészség: FLABéLOS, sófülke, fitnesz szoba (futópad, szobabicikli, has prés, kombinált kondi gép, lábmester, elliptikus tréner)

Központi helyiségünk a recepció, ahol kulturált körülmények között várakozhatnak vendégeink, amely egyben kávézó-teázó találkozóhely is, így mind a fodrász, mind a kozmetikában, és minden helyiségünkben csak az a vendég tartózkodik, akivel munkatársunk éppen foglalkozik. Kisgyermekes szülőkre is gondoltunk, bababarát sarokban a kisgyermekére is vigyázunk, amíg Ön szolgáltatásainkat igénybe veszi.

A belváros szívében talál egy komplexumot egy megújult épületben, amely mindezt nyújtja Önnek. Felejthetetlen környezetben öleli körül a nyugalom a látogatókat a Harmónia-szigetén.

” A boldogságnak nincs köze ranghoz és vagyonhoz: egyszerűen csak harmónia dolga.” (Lao-ce)

 Szeretettel kialakított részlegek, kedves, figyelmes személyzet segítenek az ellazulásban.

Látogasson el hozzánk, legyen a vendégünk!

Elérhetőségeink:

Cím: 5350 Tiszafüred, Fő u. 29.

Telefonszámok: 59/350-287, 30/878-16-26

e-mail: info@harmoniakozpont.hu, web: www.harmoniakozpont.hu
  

A Harmónia-sziget megközelítése gyalogosan és autóval egyaránt könnyű és megoldott. Gyalogosan a Fő utca felől, autóval pedig a Zug utca felől (az épület mögött) saját udvarunkon kialakított burkolt parkolónkban, az alábbi térkép szerint.

IMG_9767

Szalonunk SZÉP (Széchenyi Pihenő kártya, szabadidős szolgáltatás esetén) és bankkártya elfogadóhely!

Vásároljon ajándékutalványt (bérletet) bármely szolgáltatásunkhoz: ünnepek, évfordulók, sikeres vizsga, munkahelyi elismerés, leánybúcsú, esküvő stb. alkalmából. Az ajándékjegy elegáns, esztétikus prezentálható ajándék. Ideális meglepetés mindenki számára.

Frissüljön velünk!

“A harmónia a Szeretet másik neve – mert ez az egyetlen olyan létállapot, ahol a másikkal zavartalanul összerezgek: mindketten úgy vagyunk együtt, hogy ugyanakkor önmagunk is vagyunk.” (Müller Péter)