Sófülke

Sófülkénk valóban csak egy kis helyiség, melyben méretéből fakadóan rendkívül hatásos és intenzív a só hatása, a falon majdnem mennyezetig kétfajta só érezteti hatását (Himalája és Parajdi só), illetve padozata vastagon sóhomokkal terített. A fülkében egyszerre 2 felnőtt személy, vagy egy felnőtt és 1-2 gyermek tud bent tartózkodni. Próbálja ki, hatása rendkívüli!

Sofulke_www

A sófülkében – igény esetén – saját táblagépünk használatát lehetővé tesszük, Ön, vagy gyermeke számára, wifi-s internet használattal.

Vagy javasoljuk, hogy hozza magával kedvenc olvasnivalóját, de mi is biztosítunk újságokat. Gyermekeknek (só)homokozó szettet, illetve mesekönyvet, rajzeszközöket biztosítunk.

Minden sófülkét igénybe vevő vendégünknek, egy csésze általunk főzött teával kedveskedünk szalonunk nyitása óta. 🙂

A sófülkét kifejezetten asztmás, allergiás betegeknek ajánljuk, de ha “csak” köhög, vagy csak meg szeretné előzni azt (mert például érzékeny a hideg levegőre, vagy érzi, hogy lappang Önben a megfázás), ugorjon be sókabinunkba egy kis friss sós levegőért! 🙂 Sok minden másra is hatásos a só, olvassa el alábbi dőlt betűs ismertetőnket!

Belvárosi nézelődés, vásárolgatás közben könnyen elér bennünket, hisz a belváros kellős közepén vagyunk, autóval a saját parkolónkban, vagy a Fő utca felől betérhet hozzánk. Estig tartó, és szombati nyitva tartásunkkal Önhöz alkalmazkodunk, hisz munka után is igénybe tudja venni szolgáltatásainkat! Tiszafüreden egyedülálló módon üzletünk télen-nyáron (megbízhatóan) estig nyitva tart, használja ki, hogy az Ön kiszolgálása érdekében hosszabbított nyitva tartást biztosítunk 2013. június 1-jététől folyamatosan! 🙂 Igénye esetén nyitva tartási időn kívül is igénybe tudja venni szolgáltatásunkat!

Higgye el, sófülkénben intenzív sóélményben lehet része!

A sóterápia előnyeit nem kell már különösebben ismertetni, hisz a legtöbben már hallottak róla. A parajdi só ugyan nem olyan látványos, mint a Himalája só, hiszen ez a só az iszap tartalma miatt szürke, de magas só és ásványi anyag tartalma miatt tökéletes megoldás légzőszervi betegségek kezelésére. Himalája sótégla 84 féle természetes hatóanyagot tartalmaz. Sókabinunkban mindkét sótégla-élményben része lehet. Gyerekeknek és felnőtteknek, gyors és hatékony segítséget nyújt.

A só által leadott negatív töltésű ionok pozitívan hatnak a légutakra, légúti megbetegedésekre, idegfájdalmakra, magas vérnyomásra, reuma ellen. A sókristályok jobbra cirkuláló bioenergiája hatással van a vesére, az idegekre, a hormonháztartásra, a vér méregtelenítésére, az idegrendszer erősítésére az öregedési folyamatok lelassítására. A sótéglákkal elvégzett tesztek bizonyítják, hogy a hiperaktív gyerekek koncentrációs és alvás zavarai rövid idő alatt csökkenek, illetve megszűnnek, a sókristály rendező erejéből fakadóan.

Aki elhatározza, hogy használja a sófülkét, rendszeresen célszerű igénybe vennie, de egy órás használat után is érezhető hatása (egy alkalommal 1 órát célszerű bent tartózkodni, de ha csak félórája van, már az is hatásos).

Egy órára mindössze 500 Ft a sófülke használata, de a bérleteink mindig kedvezőbbek  így a sófülke bérlet is (4000 Ft 10 alkalomra). Ennyit megér az egészsége. Ha gyermekével (gyermekeivel) jön, akkor is ennyi a szolgáltatás ára (10 éves korig) Ha félórája van, természetesen rugalmasak vagyunk az árat tekintve. 🙂

Próbálja ki sófülkénket, szeretettel várjuk!

Árainkat ITT találja.

Be szeretnék jelentkezni

Sófülke