Testkezelés

VITÁLMASSZÁZS (gumiköpölyös vákuummasszázs)

A természetgyógyászatból átvett méregtelenítő módszer. Egy speciális gumikoronggal képzett vákuum, mely erősen keringést aktivizáló hatású. Mélyre ható vákuummasszázzsal (köpölyözéssel) fellazítják a letapadt szöveteket, majd masszázsfogásokkal kilazítják az izmokat, végül nyújtják és lazítják őket. Kiválóan alkalmazható stressz és ülő foglalkozás miatti nyak – váll – hát fájás ellen. Mobilizálja a kötőszövetekben levő lerakódásokat, karcsúsít, megszünteti a cellulit gödröcskéket.
A kavitációs kezelés kiegészítóje is lehet.

 

TESTTEKERCSELÉS

Testtekercseléssel a narancsbőrös részeket és úgy kompletten a legkevésbé szeretett testrészeket (comb, popsi, csipő, derék, felkar) vesszük kezelésbe. Ahhoz hogy ezeket a problémákat szakszerűen tudjuk kezelni, tisztában kell lennünk mi is az a cellulite.
A narancsbőr az irha és bőr alatti kötőszövet betegsége ezért nem szabad összetéveszteni a zsírpárnákkal. A narancsbőr nem csak elhízott hölgyeken jelentkezik, még sportolók is szenvednek ezektől a kellemetlen kitüremkedésektől.
A narancsbőr kialakulása több tényezőtől függ, ezek között fontos megemlíteni a genetikát, a hormonokat, különböző tartás hibákat, lassú anyagcserét és legfontosabb szempontként a helytelen étrendet. Összességében elmondható hogy a narancsbőr a bőr alatti szövetekben lerakodott salak, és méreganyagok összessége mely a savas táplálkozás következménye.
Viszont nem elég ha megváltoztatjuk az életmódunkat és étkezésünket, a már kifejlődött narancsbőrt el is kell tűntetni. Erre a célra tökéletesen megfelel a testtekercselés. Ez az alakformáló technika külsőleg hat a szövetekre, ezáltal már az első kezelés után látható és mérhető az eredmény. Hatásos kiegészítése a fogyókúrának, narancsbőr, terhességi csíkok és cellulit kezelésére, enyhítésére szolgál, méregtelenítő hatású.
Az eljárás az első héten kétszer-háromszor alkalmazható, majd a rákövetkező hetekben igény szerint csökkenthető a kezelések száma.

Nem alkalmazható a kezelés:

  •   menstruációs ciklus ideje alatt
  •   terhesség esetén
  •   ha Ön közelmúltban műtéten esett át
  •   szívpanaszok
  •   visszérgyulladás
  •   egyéb keringési problémák esetén.

A kezelés időtartama 1,5 óra.

Kipróbálom a testkezelést

Testkezelés

Vissza a többi masszázshoz